Sähköpostilista

Rami Aapasuo

Liittymällä mk-info-listalle olet ensimmäisten joukossa kuulemassa festivaalin järjestelyiden edistymisestä, infotilaisuuksista, ilmoittautumisista ja uusista ohjelmatiedoista. Kevätaikaan listalla kerrotaan lähes viikoittain festivaaliin liittyviä uutisia.

Sähköpostilista on tarkoitettu kaikille festivaalista kiinnostuneille. Liity listalle lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen mk-info-l-joinatlists [dot] kepa [dot] fi.

Sähköpostilistan säännöt ja tarkemmat ohjeet

Mk-info-l on Kepa ry:n Maailma kylässä -tiimin ylläpitämä tiedotusfoorumi.

  • Tilausosoite: mk-info-l-joinatlists [dot] kepa [dot] fi
  • Peruutusosoite: mk-info-l-leaveatlists [dot] kepa [dot] fi
  • Postitusosoite: mk-info-latlists [dot] kepa [dot] fi
  • Ylläpitäjä: niko [dot] wilkinsonatlists [dot] kepa [dot] fi

Listan tilaaminen

Mk-info-l:n tilauspyyntö lähetetään osoitteeseen mk-info-l-joinatlists [dot] kepa [dot] fi. Viestin otsikkorivillä ja tekstikentässä voi olla mitä vain tekstiä tai ne kummatkin voi jättää tyhjäksi. Kun olet lähettänyt tilausviestin, saat hetken kuluttua automaattisen vahvistuspyynnön. Vastaa vahvistuspyyntöviestiin niin, että et muuta otsikkoa. Muistathan lähettää tilauspyynnön siitä osoitteesta, johon haluat saada listan viestit.

Listan peruminen

Mk-info-l:n peruutuspyyntö lähetetään osoitteeseen mk-info-l-leaveatlists [dot] kepa [dot] fi. Myös peruuttaminen pitää vahvistaa vastaamalla sähköpostiin, joka lähetetään peruuttajalle automaattisesti. Tämänkään viestin otsikkoa ei saa muuttaa.

Tuki

Jos peruuttaminen, tilaaminen tai jokin muu toimenpide ei näillä ohjeilla onnistu, kysy rohkeasti neuvoa osoitteesta verkkotoimitusatkepa [dot] fi.