Decent Work Club | Maailma kylässä -festivaali

Saara Autere

Decent Work Club

  • La 23.5.2015 20.00–03.00 Virgin Oil Co.

Festivaalilauantai jatkuu illalla Virgin Oilissa. Decent Work Clubilla esiintyvät Paleface & Räjähtävä Nyrkki, Koiton Laulu, Komea Seppo & Rytmiorkesteri sekä DJ TyTTi. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suomalaisen kantaaottavan rapin airut Paleface on osoittanut, että yhteiskuntakriittiselle sanataiteelle on kysyntää. Viime vuodet suomenkielisiä levyjä julkaissut artisti on myynyt kultaa ja platinaa, ja syksyllä 2014 ilmestynyt albumi Luova tuho keräsi runsaasti kiitosta musiikkimediassa. Keikalla yhtyeen seuraan liittyy Ramy Essam.

Koiton Laulu on helsinkiläinen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluu muun muassa suomalaista nykymusiikkia ja poliittisen laulun klassikoita. Kuoro on tehnyt tiivistä yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten säveltäjien ja runoilijoiden kanssa, ja sillä on pitkä historia suomalaisessa laululiikkeessä. Koiton Laulua johtaa Tomas Takolander, joka työskentelee myös pedagogina, kapellimestarina ja sovittajana.

Komea Seppo & Rytmiorkesteri on SASK ry:n työntekijöistä ja tukijoista koostuva populaarimusiikin hippabändi. Rytmiorkesteri on levittänyt solidaarisuuden sanomaa eri tapahtumissa ympäri Suomen.

20.00 ovet auki, Dj TyTTi
20.30 Komea Seppo & Rytmiorkesteri
21.30 Koiton Laulu
22.30 Paleface & Räjähtävä Nyrkki
Keikkojen välissä ja jälkeen yleisöä tanssittaa energinen DJ TyTTi.

Virgin Oil Co., Mannerheimintie 5, Helsinki

Ikäraja: 18 vuotta

Vapaa pääsy!

Tuottaja: 
SASK

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää kommentti