Digiboom – Lapsen oikeudet digitaalisessa mediassa | Maailma kylässä -festivaali

Anni Sepponen

Digiboom – Lapsen oikeudet digitaalisessa mediassa

  • La 27.5.2017 11.00–21.00 Kaisaniemen puisto osastopaikka: G496
  • Su 28.5.2017 11.00–19.00 Kaisaniemen puisto osastopaikka: G496

Miten voi suojella omia tai lapsen yksityistietoja netissä? Mihin tietoon netissä voi luottaa? Miten voi kehittää omia digitaitoja paremmiksi? Tule Digiboom-alueelle ottamaan selvää! 

Osastolla pääsee tapaamaan digitalisaation ja lastensuojelun ammattilaisia, joiden kanssa voi jutella lasten mediamaailmasta ja ajankohtaisista ilmiöistä verkossa. Tule keskustelemaan vanhemmuudesta digiajassa ja hakemaan hyviä vinkkejä perheiden media-arkeen. 

Lapsille ja nuorille osastolla on kivaa digitaalista tekemistä. Ota hauska ryhmäkuva, testaa mediataitojasi ja koristaudu Digiboom-irtotatuoinneilla. Keräämme myös lasten ja nuorten ajatuksia ihanista ja ikävistä asioista internetissä ja pohdimme, miten netistä saataisiin parempi paikka lapsen näkökulmasta. 

Digiboom on Pelastakaa Lasten ja Telian yhteinen kampanja. Hankkeessa nostetaan esiin lasten ja nuorten ääni: miten oikeudet toteutuvat juuri nyt digitaalisissa ympäristöissä ja miten niiden pitäisi toteutua. Vuoden aikana tuhansia nuoria kannustetaan tapahtumissa ja verkossa kertomaan digitaalisista taidoistaan, teoistaan, toiveistaan ja kokemuksistaan. Samalla nuoria rohkaistaan kehittämään omia digitaalisia taitojaan ja olemaan niistä ylpeitä.

Tuottaja: 
Pelastakaa Lapset ry

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää kommentti