Rami Aapasuo

Siviilipalvelusmies Maailma kylässä -festivaalille

Uutinen

Ke 1.2.2017 12.57

Maailma kylässä -festivaali etsii siviilipalvelusmiestä festivaaliassistentin tehtävään. Palvelus alkaa elokuussa 2017.

Assistentin monipuoliseen toimenkuvaan kuuluvat avustavat tehtävät festivaalin markkinointiviestinnän, myynnin ja näytteilleasettajatoiminnan parissa. Hakijalta toivotaan aiempaa työkokemusta tapahtuma- tai kulttuurialalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtävän pääkieli on suomi, mutta tehtävässä tarvitaan myös englanninkielen taitoa. Osa työtehtävistä määräytyy hakijan taitojen ja kiinnostuksen mukaan.

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kaupunkifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Tapahtuman tavoitteena on innostaa suomalaisia toimimaan oikeudenmukaisen maailman puolesta. Vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaistapahtuma on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, tapahtuma keräten vuosittain noin 80 000 kävijää kahden päivän aikana. Tapahtuman pääjärjestäjä on kehitysyhteistyön kattojärjestö Kepa ry.

Vapaamuotoiset hakemukset 30.4.2017 mennessä osoitteeseen niila [dot] leppanenatkepa [dot] fi. Tehtävään valitaan sopiva henkilö heti sellaisen löydyttyä, kuitenkin viimeistään 10.5.2017 mennessä. Toimithan siis pian!

Lisätietoja:
Niila Leppänen
Tuotantopäällikkö
Maailma kylässä -festivaali
niila [dot] leppanenatkepa [dot] fi
+358 50 317 6709
www.maailmakylassa.fi