Maailma kylässä -festivaali hakee viestintäavustajaa palkalliseen työharjoitteluun 16.1-16.7.2017 | Maailma kylässä -festivaali

Kuva: Jaakko Miettunen

Maailma kylässä -festivaali hakee viestintäavustajaa palkalliseen työharjoitteluun 16.1-16.7.2017

Uutinen

Ke 19.10.2016 16.20

Työharjoittelu on kokopäiväinen ja se tulee suorittaa osana opintoja.

Viestintäavustajan tehtäviin kuuluvat muun muassa festivaaliohjelman esittelytekstien kirjoitus ja koordinointi, verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys sekä mediatiedotuksessa, festivaalilehtien tuotannossa ja markkinointiviestinnässä avustaminen.

Viestintäavustajalta vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista osaamista. Toivomme myös kokemusta toimittajan tai viestinnän tehtävistä.

Tehtävien menestyksekkäässä suorittamisessa auttavat verkkosivujen päivitystaidot, sosiaalisen median sovellusten tunteminen ja ideointikyky, hyvä englannin kielen taito ja aiempi osallistuminen tapahtumatuotantoon. Myös hyvät sosiaaliset taidot sekä paineensietokyky ovat toivottavia ominaisuuksia.

Toivomme hakemuksia 13.11.2016 mennessä sähköpostilla infoatmaailmakylassa [dot] fi. Vapaamuotoisen hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kaksi tekstinäytettä.

Haastattelut pidetään alustavan suunnitelman mukaan 22.11. iltapäivällä.

Lisätietoa harjoittelusta antaa festivaalin viestintä- ja varainhankintapäällikkö Johanna Eurakoski, johanna [dot] eurakoskiatkepa [dot] fi tai 050 317 6698.

Maailma kylässä -tiimissä työskentelee kevään ajan viestintäavustajan lisäksi viestintä- ja varainhankintapäällikkö, ohjelmapäällikkö, tuotantopäällikkö ja festivaaliassistentti. Tiimi on osa Kepa ry:tä, jonka toimisto sijaitsee Vallilassa, Helsingissä.

Maailma kylässä on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Se on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000. Festivaali järjestetään toukokuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Kulttuuri- ja asiaohjelmanumeroita on noin 100. Festivaalin pääjärjestäjä on Kepa ry. Lisätietoja festivaalista: www.maailmakylassa.fi.

Kepa on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö, joka innostaa suomalaisia toimimaan rohkeasti oikeudenmukaisen maailman puolesta.