Haussa katutaide-esityksiä festivaalille | Maailma kylässä -festivaali

Antti Lustila

Haussa katutaide-esityksiä festivaalille

Uutinen

Ma 13.3.2017 09.49

Teetkö sinä tai porukkasi katutaidetta, musiikkia, tanssia tai vaikkapa teatteria? Kaipaatko esityksellesi paikkaa ja yleisöä?

Maailma kylässä -festivaali tarjoaa esiintymistilaa esittävän taiteen tekijöille.

Festivaalin Katutaidepisteelle toivotaan erilaisia hyvää tuulta välittäviä esityksiä rumpuryhmistä akrobatiaan, jongleeraukseen, bändeihin, tanssiin, teatteriin ja lauluun. Esitys voi siis olla mitä vain, kunhan se onnistuu akustisesti ja katutasolla – toisin sanoen ilman sähköä ja korotettua lavaa. Tervetulleita ovat niin ryhmät, duot kuin soolotaiteilijat, jotka saavat katsojat hyvälle tuulelle ja tunnelman korkealle.

Katutaidepiste sijaitsee Kaisaniemen puistossa suihkulähteen eteläpäädyssä, Kansallisteatterin Willensaunaa vastapäätä. Esiintymisestä ei makseta palkkiota, mutta esiintyjät voivat laittaa hatun esiintymispaikan viereen. Muualla yleisössä kolehtia ei kuitenkaan saa kerätä.

Jos innostuit, ilmianna itsesi tai ryhmäsi osoitteeseen katutaideatmaailmakylassa [dot] fi. Kerrothan yhteystietojesi lisäksi esityksen olennaiset tiedot: ryhmän koon, taiteenlajin ja esityksen keston. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu ajoissa – kuitenkin viimeistään 12.5.2017 mennessä.