Yhteistyötahoille | Maailma kylässä -festivaali

Yhteistyötahoille

Inka Soveri

Maailma kylässä -festivaali tarjoaa yhteistyötahoilleen ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa kaikki ne pääkaupunkiseutulaiset, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisyydestä, monikulttuurisuudesta, kaupunkikulttuurista ja järjestötoiminnasta.

Festivaali tarjoaa järjestöille hyvän tilaisuuden kampanjoida, hankkia uusia jäseniä ja vapaaehtoisia sekä kartuttaa omarahoitusta. Viranomaiset voivat tulla festivaalilla kansalaisten lähelle ja tavoittaa muutoin vaikeasti tavoitettavia kohderyhmiään. Yritykset voivat tapahtuman kautta vahvistaa imagoaan yhteiskuntavastuullisena toimijana.

Tutkimusten mukaan suuri osa kävijöistä on aikaansa seuraavia, koulutettuja ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita pääkaupunkiseudun asukkaita. Me tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden heidän tavoittamisekseen.

Yhteistyömuodot

Maailma kylässä -festivaalilla voi toimia näytteilleasettajana, myydä ruokaa tai osallistua ohjelman tuottamiseen. Järjestämme pitkin vuotta näytteilleasettajille suunnattuja ideapajoja ja infotilaisuuksia, joissa vaihdetaan ajatuksia ja suunnitellaan tulevaa festivaalia.

Mainostaminen festivaalilehdessä ja festivaalin jättiscreeneillä ovat myös hyviä tapoja hankkia näkyvyyttä festivaaliyleisön ja osallistuvien organisaatioiden keskuudessa.

Lisäksi teemme räätälöityä yhteistyötä lukuisten toimijoiden kanssa.

Toivotamme kaikkia toimijoista mukaan kyläläisten joukkoon! Yhteystiedoista selviää, kehen kannattaa olla yhteydessä.

Haastattelu- ja promovideo

Katso vuoden 2012 festivaalilla tehty haastatteluvideo, jossa Presidentti Tarja Halonen, ympäristöministeri Ville Niinistö, kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki sekä lukuisat yhteistyökumppanit kertovat mietteitään festivaalin merkityksestä.

Maailma kylässä -festivaalin promovideo kertoo tapahtumasta näyttelijöiden, musiikin ja festivaalin tunnelman kautta.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset 2017

Maailma kylässä -festivaalin kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset ovat Laurean opiskelijoiden vuosittain opiskelutyönä tekemiä tutkimuksia. 

Pääpartnerit 2017

Maailma kylässä -festivaalin vuoden 2017 pääpartnerit ovat ulkoministeriö, Euroopan unioni, Ben & Jerry’s ja Maailman Kuvalehti.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2017 festivaalille alkaa joulukuussa. Isompia osastopaikkoja voi varata lokakuun alusta alkaen.
Haluatko osallistua ohjelman tuottamiseen tai ehdottaa ohjelmaa festivaalille? Joka vuosi useat järjestöt ja muut organisaatiot osallistuvat festivaaliohjelman tuottamiseen, pitävät tietoiskuja, tuovat kansainvälisiä vieraita tai tuottavat artistien esiintymisiä. Voit myös vain ehdottaa kiinnostavaa ohjelmaa festivaalille.
Maailma kylässä -festivaali järjestää infotilaisuuksia ja tapaamisia syksystä kevääseen. Tilaisuuksissa esitellään yhteistyömahdollisuuksia, keskustellaan ohjelmasta ja viestinnästä sekä jaetaan vinkkejä muun muassa ruokamyyjille ja kaikille näytteilleasettajille. Katso tulevien tilaisuuksien päivämäärät.