Yhteistyötahoille | Maailma kylässä -festivaali

Yhteistyötahoille

Inka Soveri

Maailma kylässä -festivaali kokoaa vuosittain liki 80 000 kävijää yhteen oikeudenmukaisen maailman puolesta. Teettämiemme tutkimusten mukaan kävijämme ovat kiinnostuneita globaalista yhteisvastuusta, monikulttuurisuudesta, järjestötoiminnasta sekä eettisestä kuluttamisesta. 

Festivaali tarjoaa järjestöille hyvän tilaisuuden kampanjoida, hankkia uusia jäseniä ja vapaaehtoisia sekä kartuttaa omarahoitusta. Viranomaiset voivat tulla festivaalilla kansalaisten lähelle ja tavoittaa muutoin vaikeasti tavoitettavia kohderyhmiään. Yritykset voivat tapahtuman kautta vahvistaa imagoaan yhteiskuntavastuullisena toimijana.

Tule mukaan yhteistyökumppaniksi ja osallistu toimintaamme oikeudenmukaisen maailman puolesta!

Tutustu hinnastoon.

Festivaalilehden mediakortti.

Festivaalialueen jättinäyttöjen mediakortti.

Katso festivaalin teaseri!

Miten osallistua?

Toivotamme kaikki mukaan kylälaisten joukkoon! Festivaalilla voi toimia näytteilleasettajana pienellä peruspaikalla tai isommalla korkean profiilin osastolla tai toteuttaa esimerkiksi keskustelu- tai kulttuuriohjelmaa. Tarjoamme lisäksi huokeahintaista mainostilaa festivaalilehdessä ja festivaalialueen jättiscreeneillä. Teemme myös räätälöityjä yhteistyöpaketteja eri tahojen toiveiden mukaan.

Järjestämme pitkin vuotta ideapajoja ja infotilaisuuksia, joissa vaihdetaan ajatuksia ja suunnitellaan tulevaa festivaalia.

Haluatko tulla mukaan? Yhteystiedoista selviää, kehen kannattaa olla yhteydessä.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset 2017

Maailma kylässä -festivaalin kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset ovat Laurean opiskelijoiden vuosittain opiskelutyönä tekemiä tutkimuksia. 

Pääpartnerit 2017

Maailma kylässä -festivaalin vuoden 2017 pääpartnerit ovat ulkoministeriö, Euroopan unioni, Ben & Jerry’s ja Maailman Kuvalehti.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2018 festivaalille on alkanut.
Haluatko osallistua ohjelman tuottamiseen tai ehdottaa ohjelmaa festivaalille? Joka vuosi useat järjestöt ja muut organisaatiot osallistuvat festivaaliohjelman tuottamiseen, pitävät tietoiskuja, tuovat kansainvälisiä vieraita tai tuottavat artistien esiintymisiä. Voit myös vain ehdottaa kiinnostavaa ohjelmaa festivaalille.
Maailma kylässä -festivaali järjestää infotilaisuuksia ja tapaamisia syksystä kevääseen. Tilaisuuksissa esitellään yhteistyömahdollisuuksia, keskustellaan ohjelmasta ja viestinnästä sekä jaetaan vinkkejä muun muassa ruokamyyjille ja kaikille näytteilleasettajille. Katso tulevien tilaisuuksien päivämäärät.
Ruoka – festivaaliyleisön kestosuosikkiMaailma kylässä -festivaalilla on monipuolinen ja eri kulttuureja esittelevä ruokatarjonta.