Infotilaisuudet | Maailma kylässä -festivaali

Infotilaisuudet

Jaakko Miettunen

Maailma kylässä -festivaali järjestää infotilaisuuksia ja tapaamisia syksystä kevääseen. Tilaisuuksissa esitellään yhteistyömahdollisuuksia, keskustellaan ohjelmasta ja viestinnästä sekä jaetaan vinkkejä muun muassa ruokamyyjille ja kaikille näytteilleasettajille.

Maailma kylässä -festivaalin verkostoitumisaamiainen

Aika: To 30.11. klo 9-10.30
Paikka: Kepa ry (Kokoushuone Dialogi, 6 krs), Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki

Tervetuloa tapaamaan Maailma kylässä -festivaalin uusia ja vanhoja tekijöitä, ohjelmatuottajia, näytteilleasettajia ja muita yhteistyökumppaneita! Tilaisuudessa esitellään vuoden 2018 festivaalia, sen tuomia yhteistyömahdollisuuksia sekä kuullaan osallistujien alustavia suunnitelmia ensi kevään osalta.

Tarjoamme kevyen aamiaisen – saavuthan ajoissa, jotta ehdit parhaiten hyödyntää verkottumismahdollisuudet.

Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu festivaalille osallistuville organisaatioille. Paikkoja on rajallisesti, joten ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 24.11.

>> Ilmoittaudu mukaan
 

Asiaohjelmayhteistyön sparrausaamiainen

Aika: To 18.1. klo 9-10.30
Paikka: Kepa ry (Kokoushuone Dialogi, 6 krs), Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki

Lähde mukaan toteuttamaan keskusteluja, haastatteluja tai paneeleja ensi kevään Maailma kylässä -festivaalille!

Kepa järjestää ohjelmatuotannosta kiinnostuneille tahoille sparrausaamiaisen, jossa  esitellään ja jaetaan kokemuksia hyvän asiaohjelmanumeron elementeistä sekä kerrotaan asiaohjelmayhteistyöhön liittyvistä käytännön asioista. Suosittelemme tilaisuutta kaikille organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita tuottamaan asiaohjelmaa ensi kevään festivaalille.

Asiaohjelmaehdotukset vuoden 2018 festivaalille tulee lähettää 26.1. mennessä. Lisätietoja ja linkki asiaohjelmaehdotuslomakkeeseen löytyy ohjelmayhteistyösivulta.

Paikkoja on rajallisesti, joten ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 16.1.2018

>> Ilmoittaudu mukaan