Näytteilleasettajille | Maailma kylässä -festivaali

Näytteilleasettajille

Rami Aapasuo

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen alkaa 8.12.2017

Ilmoittaudu mukaan 2018 festivaalille näytteilleasettajaksi joulukuussa. Lisää tietoa ilmoittautumisesta syksyllä.

Isot osasto- ja telttapaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat pääasiassa Rautatientorilla ja paikat suuremmille teltoille Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 30–90 m². Esimerkiksi kattojärjestöt tai muut samantyyppisten järjestöjen kokonaisuudet voivat ottaa yhdessä isomman osasto- tai telttapaikan. Paikkojen myyntiä koordinoi viestintä- ja varainhankintapäällikkö.

Osasto- ja näkyvyyspaketit

Osasto- ja näkyvyyspaketti takaa organisaatiolle hyvän näkyvyyden festivaalilla. Osasto- tai telttapaikan lisäksi näkyvyyspaketti mahdollistaa mainostilan hankinnan alennettuun hintaan festivaalilehdestä ja festivaalialueen LED-screeneiltä. Osasto- ja näkyvyyspakettien ostajien kanssa tehty sopimus vahvistaa paikan festivaalille suoraan jo ennen näytteilleasettajailmoittautumisen päättymistä. Lisätietoja saa viestintä- ja varainhankintapäälliköltä.

Open Finland -osastopaikat

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Lisätietoja saa festivaaliassistentilta.

Kestävän kehityksen startup -kylä

Kestävän kehityksen Startup -kylä on suunnattu kestävää kehitystä edistäville startupeille, pienyrityksille sekä ajatushautomoille. Teltta sijaitsee Rautatatientorilla.

World Travelers -kylä

Rautatientorilla järjestettävä World Travelers -kokonaisuus keskittyy vastuulliseen matkailuun. Turismin ammattilaiset ovat tervetulleita edistämään työtänsä ja palveluitaan.

Peruspaikka Mahdollisuuksien tori -teltassa

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja. Kepan jäsenjärjestöjen peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti. Muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta sekä tilaa tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ruokarekkatoimijoilla on mahdollisuus hakea ruokapaikkaa festivaalilta. Ruokamyyntipaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi ruokamyyjä. Lue lisää siitä, miten voit pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Basaaripaikoille ei voi tilata sähköä, pöytiä tai tuoleja. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi basaarimyyjä.

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.