Näytteilleasettajille | Maailma kylässä -festivaali

Näytteilleasettajille

Andrea Balogh

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on alkanut. Varauksia voi tehdä 18.2.2018 asti.

Isoja näytteilleasettaja- ja teemaosastopaikkoja on rajallinen määrä, ja ne myydään varausjärjestyksessä – ole siis nopea! Varaukset vahvistetaan kahdessa viikossa.

Suuren kysynnän vuoksi kaikki peruspaikkoja hakevat tahot eivät valitettavasti aina mahdu mukaan. Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa. Peruspaikkavalinnoista ilmoitetaan hakijoille maaliskuun aikana.

Kysy myös räätälöidyistä kokonaisuuksista festivaalin viestintä- ja varainhankintapäälliköltä.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi >>

Tutustu hinnastoon >> 

Isot osastopaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 36-60m², pois lukien Mahdollisuuksien tori -teltan osastopaikat, jotka ovat kooltaan 30m² eivätkä sisällä lattiaa. Esimerkiksi kattojärjestöt tai muut saman tyyppisten järjestöjen kokonaisuudet voivat ottaa yhdessä isomman osastopaikan. Kaisaniemen puistossa on lisäksi tarjolla isoja paikkoja, joille on mahdollista tuoda oma isompi teltta. Varaukset 16.10 alkaen.

Open Finland -teemaosasto

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Varaukset 16.10 alkaen. Tutustu osastoon.

Kestävä kehitys -teemaosasto

Rautatientorille rakennettava kestävään kehitykseen linkittyvä osastokokonaisuus on tarkoitettu kaikille toimijoille, joiden tavoitteena on edistää Agenda 2030 -tavoitteita Suomessa ja kansainvälisesti. Varaukset 16.10 alkaen. Tutustu osastoon.

World Travellers -teemaosasto

Rautatientorilla järjestettävä World Travellers -kokonaisuus keskittyy vastuulliseen matkailuun. Turismin ammattilaiset, matkailualan järjestöt ja muut maailmanmatkailuun keskittyvät tahot ovat tervetulleita edistämään työtään ja palveluitaan. Varaukset 16.10 alkaen. Tutustu osastoon.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja. Kepan jäsenjärjestöjen peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti. Paikkahaku on alkanut ja varauksia voi tehdä 18.2. asti.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja. Paikkahaku on alkanut ja varauksia voi tehdä 18.2. asti.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta sekä tilaa tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ruokarekkatoimijoilla on mahdollisuus hakea ruokapaikkaa festivaalilta. Ruokamyyntipaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi ruokamyyjä. Lue lisää siitä, miten voit pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille. Paikkahaku on alkanut ja varauksia voi tehdä 18.2. asti.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi basaarimyyjä, paikalle voi tilata sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkahaku on alkanut ja varauksia voi tehdä 18.2. asti.

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.