Ihmisjoukkoa Maailma kylässä -festivaalilla
Andrea Balogh

Varaa näytteilleasettajapaikkasi ajoissa – saat mainostilasta alennusta

Ilmoittautuminen kevään 2019 festivaalin peruspaikkojen näytteilleasettajaksi on käynnissä. Paikkoja on rajallisesti, joten oma näytteilleasettajapiste kannattaa varata pikaisesti.  

 Maailma kylässä -festivaali on loistava ympäristö esitellä oman organisaation tai yrityksen toimintaa kymmenille tuhansille kulttuurista, eri maiden keittiöistä, kestävästä kehityksestä ja järjestötoiminnasta kiinnostuneille festivaalikävijöille sekä verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa. Suomen suurimpana järjestötapahtumana festivaali kokoaa Helsinkiin viikonlopuksi yli 400 näytteilleasettajaa. 
 
Kaisaniemen puistosta ja Mahdollisuuksien tori -teltassa sijaitsevat pienemmät peruspaikat soveltuvat mainiosti esimerkiksi järjestöille, ruokamyyjille ja käsityöläisille. Festivaalin pääjärjestäjä Fingon jäsenten peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti. Muut peruspaikat täytetään varausjärjestyksessä, ja ne vahvistetaan maaliskuussa 2019. 
 
Festivaali tarjoaa lisäksi isompia osastopaikkoja ja pisteitä Rautatientorin kolmelta teemaosastolta. Teemaosastoilla voi tavoittaa kohdennettua yleisöä muiden uusien suomalaisten kotoutumista tukevien sekä ilmastonmuutoksen ja vastuullisen matkailun parissa työskentelevien tahojen kanssa. Isojen osastopaikkojen ja teemaosastojen pisteiden varaukset varmistetaan kahden viikon kuluessa. Kaikkien näytteilleasettajapaikkojen varaus päättyy 17. helmikuuta 2019. 
 
Oman organisaation näkyvyyden voi varmistaa mainostamalla ympäri pääkaupunkiseutua jaettavassa festivaalilehdessä tai festivaalialueen led-näytöillä. Näytteilleasettajapisteen paikkavarauksen yhteydessä mainostilan varanneet saavat 40 prosentin alennuksen. Tarkat mainoksia koskevat ohjeet toimitetaan helmikuun 2019 aikana.  
 
Maailma kylässä -festivaali järjestetään 25.–26. toukokuuta 2019. Festivaalin pääteemana on ilmastonmuutos.
 
Tutustu näytteilleasettajapaikkoihin

Main partners 2019