Eurovaaliehdokkaat Aura Salla (kok.), Heidi Hautala (vihr.), Mikkel Näkkäläjärvi (sd.), Silvia Modig (vas.), Pekka Puska (kesk.) ja Olli Kotro (ps.)
Eurovaaliehdokkaat Aura Salla (kok.), Heidi Hautala (vihr.), Mikkel Näkkäläjärvi (sd.), Silvia Modig (vas.), Pekka Puska (kesk.) ja Olli Kotro (ps.) pohtivat, mihin suuntaan Eurooppa on menossa.

FingoTalks: Mihin menet Eurooppa? – Suuri EU-vaalipaneeli

    Keskustelu Demokratia Ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Kestävä talous Kestävä kehitys Kansalaisyhteiskunta
Lauantai 25.5.2019 12:00 – 13:00 Mekong-lava, Rautatientori

Maailma kylässä -festivaaliviikonloppuna käytävät EU-vaalit sanelevat Euroopan tulevaisuuden. Euroopan unioni vaikuttaa ihmisten elämään ympäri maailman. Kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja ilmastopolitiikan päätösten vaikutukset ulottuvat kauas Euroopan rajojen ulkopuolelle.  

Mutta millainen on tulevaisuuden EU? Kestävän kehityksen edelläkävijä ja ilmaston suojelija vai sisäänpäin kääntynyt oman edun tavoittelija?  Fingon EU-vaalipaneelissa kuullaan, miten hyvin ehdokkaat tuntevat EU:n toiminnan maailmalla ja millaista tulevaisuutta he rakentaisivat Euroopan unionille.  

Keskustelun juontaa Uuden Suomen tuottaja Ossi Kurki-Suonio

Panelisteina ovat: 

Tuulia Pitkänen (sd.)
Aura Salla (kok.)
Pekka Puska (kesk.) 
Heidi Hautala (vihr.) 
Olli Kotro (ps.)
Silvia Modig (vas.).

Vaalipaneeli on ympäri Suomea kiertäneen #VaadiFaktat-eurovaalikiertueen viimeinen tapahtuma. Kiertuetta koordinoivat Eurooppalainen Suomi ja Eurooppanuoret.

Produced by:
Fingo

Also in the programme

Main partners 2019