Kuvassa vanhoja festivaalilehtiä.
Kuva: Minna Räisänen

Ilmoita festarilehdessä ja screeneillä

Maailma kylässä 2021 toteutuu joka tapauksessa. Mikäli pandemiatilanne rajoittaa festivaalin järjestämistä Suvilahdessa, festivaali siirtyy virtuaaliseksi. Festivaalin toiminnassa voikin olla mukana varmasti ja näppärästi mainostamalla festivaalilehdessä ja videomainoksella screeneillä tai virtuaalitoteutuksessa.

Maailma kylässä -festivaalin viestinnän kautta tavoittaa kymmenet tuhannet kestävästä kehityksestä kiinnostuneet ja on helppoa kertoa olevansa osa oikeudenmukaisten organisaatioiden joukkoa.

Mainostamalla Maailma kylässä -festivaalilehdessä tavoittaa aktiivisen kulttuurista, ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä välittävän festivaaliyleisön sekä laajan Helsingin Sanomien lukijakunnan.

Festivaalilehti julkaistaan Helsingin Sanomien välissä liitteenä keskiviikkona 19.5.2021. Liitejakelu on 100 000 kappaletta ja lisäksi jaetaan 3 000 kappaletta festivaalilla ja oheistapahtumissa. Festivaalilehti on 16–24-sivuinen tabloidkokoinen (280x400mm) julkaisu. Lehti ilmestyy myös digitaalisessa muodossa ja sitä jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Videomainoksella tavoitat festivaalin osallistujat

Festivaaliyleisön tavoittaa erinomaisesti videomainoksella festivaalialueen screeneillä. Screenit sijaitsevat festivaalin päälavan vieressä sekä pääinfon yhteydessä. Mikäli festivaali toteutuu kokonaan verkossa, screenimainokset vaihtuvat videomainoksiksi virtuaalifestivaalitoteutukseen. Tiedotamme tästä viimeistään maaliskuussa mainospaikan varanneille sekä festivaalin verkkosivuilla.

Mainostiloja voi varata 1.4.2021 asti.

Lisätiedot ja mainostilavaraukset

Lue lisää festivaalilehden mediakortista ja screenien mediakortista.

Mainostilavaraukset festivaalin näytteilleasettajarekisterin kautta.

Nelli Korpi, viestintä- ja varainhankintapäällikkö, nelli.korpi@fingo.fi, +358 50 317 6698