Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Maailma kylässä -festivaali järjestetään 25.–26.5.2019 Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Tämän lomakkeen kautta voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi isoille osastopaikoille 1.11.2018 alkaen. Peruspaikkojen ja ruokamyyjien ilmoittautuminen alkaa 4.12.2018 tällä samalla lomakkella. Näytteilleasettajien paikkatyypeistä löytyy enemmän tietoa verkkosivuiltamme ja hinnastosta. Ennen ilmoittautumista kannattaa myös tutustua näytteilleasettajaehtoihin.

Huom! Valitettavasti kalusteiden hinnat eivät päivity hintalaskuriin. Kalusteiden hinnat näette hinnastosta.

 

Sopimustyyppi
(ei koske ruoka-, basaari- tai peruspaikkoja)
Näytteilleasettajatyyppi
Lisää sopimuspaikkakoodi alla olevaan kenttään.
Kirjoita osallistuvan organisaation virallinen nimi yhdellä kielellä samalla tavoin kuin se on kirjattu Patentti- ja rekisterihallituksen kauppa- ja yhdistysrekisteriin. Esimerkiksi "Fingo ry" tai "Suomen ruoka oy".
Kirjoita nimi, jota haluat festivaalin käyttävän organisaatiostasi näytteilleasettajalistauksissa, esimerkiksi järjestösi nimi tai kampanja, tai nimi jolla harjoitat ruoka- tai basaaritoimintaa. Näytteilleasettajan nimi tulee kirjoittaa ilman organisaatiomuotoa (ry, tmi, oy). Älä kirjoita tähän omaa henkilökohtaista nimeäsi ja huomioi oikeinkirjoitus!
Jos organisaatiollasi ei ole y-tunnusta, jätä tämä kohta tyhjäksi. Jos haluat toimia talkooruokamyyjänä, on y-tunnus pakollinen.
Kirjoita organisaatiosi verkkosivuosoite, esim. http://www.maailmankuvalehti.fi. Osoite näkyy festivaalin verkkosivujen näytteilleasettajalistauksessa. Jos organisaatiollasi ei ole verkkosivua, voit kirjoittaa tähän Facebook-sivun osoitteen tai vastaavan.
Kirjoita osoite, johon osallistumista koskeva materiaali toimitetaan. Muista ilmoittaa, jos osoite muuttuu kevään aikana. Lähetämme infomateriaalit aina suomeksi ja englanniksi.
Kirjoita tähän ensisijaisen yhteyshenkilön yhteystiedot.

Lähetämme tietoa ensisijaisesti sähköpostitse. Laita tähän aktiivisesti käytössä oleva osoite.

Kirjoita puhelinnumero muodossa +358 40 123 4567.
Laskutustapa
Täytä tämä kohta mikäli laskutusosoite on eri kuin postitusosoite.
Täytä verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus kokonaisuudessaan. Mikäli verkkolaskuosoite tai välittäjän tunnus on puutteellinen, lähetetään paperinen lasku postiosoitteeseen.
Paikan koko
Isoja paikkoja on rajallinen määrä, ja ne myydään varausjärjestyksessä alkaen 1.11. – ole siis nopea!

Varaukset vahvistetaan kahdessa viikossa. Perus- ja ruokamyyntipaikoille otetaan hakemuksia vastaan 3.12.2018–17.2.2019. Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa. Suuren kysynnän vuoksi kaikki eivät valitettavasti mahdu aina mukaan. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille maaliskuun aikana.

Kaisaniemen puistossa sijaitsevan Mahdollisuuksien tori -teltan peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 metriä tai 2 x 4 metriä. Paikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Telttapaikan koko on 3 x 3 metriä tai 4 x 4 metriä (näytteilleasettaja vastaa itse teltan hankinnasta).

Ruokapaikkaa voi hakea Kaisaniemen puistosta tai Rautatientorilta. Ruokapaikan koko on 4 x 4 metriä (ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta). Tarjolla on myös ruokarekkapaikkoja.
Ajoneuvon pituus ja leveys metreissä. Pituus enintään 7 m, leveys enintään 4 m.
Teemat
Valitse enintään kolme teemaa. Nämä valinnat näkyvät festivaalin verkkosivujen näytteilleasettajalistauksessa.
Valitse yksi teema. Tämä valinta vaikuttaa paikkasi ryhmittelyyn festivaalialueella.
Myytävät tuotteet
Valitse enintään kolme kategoriaa. Nämä valinnat näkyvät festivaalin verkkosivujen näytteilleasettajalistauksessa.
Kerro lyhyesti mitä myytte pisteellänne.
Huom! Pelastuslaitoksen määräysten mukaan vain pienten kaasupullojen käyttö on yleisötapahtumissa sallittua (max. 6 kg). kaasulaitteiden maksimimäärä myyntipisteessä on 5 kpl.
Kirjoita lyhyesti, mutta mahdollisimman kuvaavasti, millaista ruokaa paikallasi on tarjolla. Sinun ei tarvitse kirjoittaa yksityiskohtaista ruokalistaa, vaan tarjota festivaalikävijälle mahdollisimman hyvä käsitys siitä, millaista ruokaa paikaltasi on saatavilla. Kirjoita mahdollisuuksien mukaan myös englanninkielinen käännös ruoan kuvauksesta. Ruoan kuvaukset julkaistaan verkkosivujemme ruokamyyjien listassa, ja kuvauksia voidaan hyödyntää festivaalin viestinnässä soveltuvin osin.
Muuta ruoasta
Jos haluat ilmoittautua talkooruokamyyjäksi, tulee sinun ilmoittaa organisaatiosi voimassaoleva Y-tunnus lomakkeen alussa. Tarjoamme työntekijöillemme ja esiintyjille lämpimän ruoan festivaalialueella vain etukäteen sovituilla ruokamyyntipisteillä festivaalin omaa talkooruokalippua vastaan.

Talkooruokalippu on arvoltaan 8 €. Voit itse määrittää, mitkä annokset saa talkooruokalipulla, kunhan kyseessä on kunnollinen lämmin ateria. Ilmoittautuminen ei automaattisesti oikeuta talkooruokamyyntiin. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään kuukautta ennen festivaalia. Myyjän tulee toimittaa vastaanotetut ruokaliput Fingoon ja laskuttaa ne Fingolta tapahtuman jälkeen.
Tavalliset tuolit ja pöydät kuuluvat paikan hintaan.
Koko noin 200 x 70 cm
Otsalaudan hinta sisältää laudan valmistuksen näytteilleasettajan visuaalisen ilmeen mukaisesti, kehikon vuokran sekä laudan asennuksen ja purun. Näytteilleasettajan tulee toimittaa valmis painoaineisto festivaalille. Otsalaudan saa halutessaan omaksi (ei sisällä kehikkoa).
Kun teet mainosvarauksen paikkavarauksen yhteydessä, saat 40 % alennuksen normaalista hinnasta
Lehti julkaistaan toukokuun alussa, sen koko on A4 ja painos 20 000 kappaletta. Tarkemmat aineistotiedot lähetetään mainostajille helmikuun 2019 aikana. Hinnat koskevat valmiiksi tuotettua mainosaineistoa.
Formaatissa 16:9 olevat näytöt sijaitsevat päälavan vieressä Kaisaniemen kentällä sekä Rautatientorilla festivaaliviikonlopun ajan. Materiaali esitetään äänettömänä. Hinnat koskevat valmiiksi tuotettua mainosaineistoa. Tarkemmat aineistotiedot lähetetään mainostajille helmikuun 2019 aikana
Sähköt on jaoteltu eri kategorioihin tilaamisen helpottamiseksi. Valitse sopivin kategoria.
Ruokamyyjille tarjotaan käyttöön vain voimavirtaa.
Arvioi tarvitsemanne sähkön määrä wateissa (W). Yksi kilowatti on 1000 wattia. Wattimäärä löytyy yleensä laitteen takaa. Esimerkiksi vedenkeittimen vaatima sähköntarve on usein yli 2000 W. Fingo varaa oikeuden laskuttaa ylimääräisestä sähkön käytöstä jälkikäteen.
W
Kirjoita minkälaisten laitteiden käyttöön tarvitsette sähköä pisteellänne.
Kirjoita tähän toiveesi ja kysymyksesi ilmoittautumiseen tai osallistumiseesi liittyen.

Hintalaskuri

Hintalaskurin toiminnassa on ongelmia, kalusteiden hintoja puuttuu. Pahoittelemme.
Katso koko hinnasto »