Kuva: Ihmisjoukkoa ja telttoja festivaalilla
Kuva: Andrea Balogh

Info

Maailma kylässä on ilmainen kaupunkifestivaali, joka järjestetään vuosittain toukokuun lopussa Helsingissä. Vuonna 2021 tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti.

Päivitämme tälle sivulle virtuaalifestivaaliin liittyviä käytännön ohjeita lähempänä festivaalia.

Fingon tuottama ilmaistapahtuma tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille. Viikonlopun aikana festivaalilla nautitaan kymmenistä konserteista, inspiroivista puheista ja dokumenttielokuvista. Lue lisää ohjelmasivulta.

Lisätietoja festivaalista

Maailma kylässä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1995. Lue lisää festivaalin historiasta.

Festivaalin järjestää Fingo, joka on 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija. Fingon toimintaa tuetaan ulkoministeriön kehitysyhteistyömäärärahoista. Festivaali on oiva tilaisuus tutustua Fingoon ja sen jäsenjärjestöihin. Sadat kansalaisjärjestöt sekä joukko oppilaitoksia, museoita, viranomaisia ja yrityksiä esittäytyy tapahtumassa.

Voit lukea festivaalin ajankohtaisista tapahtumista Uutiset-sivulta. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon festivaalin tuoreimmista kuulumisista. Tiedotamme uutiskirjeellä esimerkiksi ohjelmahausta, näytteilleasettajaksi ilmoittautumisesta, vapaaehtoishausta sekä ohjelmajulkistuksista.