Kuvassa kaksi työntekijää esittelee Maailman kuvalehteä ständin edessä
Kuva: Saara Kivimäki

Näytteilleasettajille

Vuoden 2020 Maailma kylässä -festivaali on peruttu. Suomen hallitus on suosittanut kaikkien yli 500 hengen tapahtumien perumista toukokuun loppuun asti koronaviruksen takia. Lue lisää täältä.

Hinnasto ja mediakortit

Tutustu vuoden 2020 hinnastoon (pdf).

Hinnasto (docx) lukulaitteella luettavassa muodossa.

Mainostaminen lehdessä tai alueen screeneillä lisää organisaatiosi näkyvyyttä. Tutustu festivaalilehden (pdf) ja festivaalialueen screenien (pdf) mediakortteihin.

Katso isojen osastopaikkojen ja teemakylien esittely (pdf).

Osallistumisehdot näytteilleasettajille 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu näytteilleasettajien osallistumisehtoihin (pdf).

Tutustu myös festivaalin tietosuojakäytännöistä kertovaan rekisteriselosteeseen (pdf).

Isot osastopaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 36–60 m². Mahdollisuuksien tori -teltan osastopaikat ovat kooltaan 30 m², eivätkä ne sisällä lattiaa. Kaisaniemen puistossa on lisäksi tarjolla isoja paikkoja, joille voi tuoda oman isomman teltan. Hinnat sisältävät peruskalusteet ja sähköt.

Isoilla paikoilla on helpompi tavoittaa yleisöä, järjestää ohjelmaa ja ne nostetaan voimakkaammin esiin festivaalin viestinnässä. Isommat paikat näkyvät näytteilleasettajan nimellä festivaalialueen kartassa ja paikan ottaja saa logonsa festivaalin yhteistyökumppanilistaukseen verkkosivuille. Osastolla järjestettävä ohjelma nostetaan esille viestinnässä. Isoja osastoja voi ottaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa tai jälleenmyyntioikeudella esimerkiksi omille jäsenorganisaatioille.

Teemaosastot

Rautatientorin kolme teemallista telttakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Teemaosastoille on tarjolla eri kokoisia paikkoja. Teemaosastot nostetaan  voimakkaammin esiin festivaalin viestinnässä.

Open Finland

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Paikkakoot ovat 3 x 3m ja 3 x 6m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö.

Ilmastokylä

Ilmastokylässä järjestöt ja organisaatiot voivat esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa ilmasto-oikeudenmukaisuudesta. Paikkakoot ovat 2 x 2m ja 2 x 4m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö.

Innovaatiokylä

Innovaatiokylässä esitellään kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan. Miten innovaatioilla parannetaan globaalia yhdenvertaisuutta ja maapallomme tulevaisuutta? Mihin innovaatioita tarvitaan? Paikkakoot ovat 2 x 2m ja 2 x 4m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö.

Peruspaikat

Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienemmät paikat (2×2 ja 2×4), basaari- ja ruokamyyntipaikat sekä enintään 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa. Suuresta kysynnästä johtuen kaikki hakijat eivät aina mahdu mukaan.

Fingon jäsenten peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle saa osallistua vain yksi näytteilleasettaja.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle voi osallistua vain yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta. Telttapaikalle voi tilata tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ruokarekkatoimijat voivat hakea ruokamyyntipaikkaa festivaalilta.

Ruokamyyntipaikalle saa osallistua vain yksi ruokamyyjä. Lue tarkemmat ohjeet ja lisätiedot miten pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle saa vain yksi basaarimyyjä. Paikalle voi tilata sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Basaaripaikoille ei tarjota kalusteita.

Lisätietoja​​​​ antaa tuotantopäällikkö.