Kuvassa kaksi työntekijää esittelee Maailman kuvalehteä ständin edessä
Kuva: Saara Kivimäki

Näytteilleasettajille

Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajatoiminta uudistuu vuodelle 2021, koska festivaali muuttaa Suvilahden tapahtuma-alueelle, Sörnäisten ja Suvilahden kupeeseen. Julkaisemme tietoja uudesta alueesta ja näytteilleasettajamahdollisuuksista syksyllä 2020. Keskiviikkona 23.9.2020 järjestämme infotilaisuuden näytteilleasettajille, ohjelmatuottajille ja muille kiinnostuneille kumppaneille. Kannattaa tulla kuuntelemaan, kyselemään sekä kertomaan ideoista!

Hinnasto ja mediakortit

Julkaisemme uuden hinnaston sekä mediakortit syksyllä 2020.

Osallistumisehdot näytteilleasettajille 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu näytteilleasettajien osallistumisehtoihin (pdf).

Tutustu myös festivaalin tietosuojakäytännöistä kertovaan rekisteriselosteeseen (pdf).

Isot osastopaikat

Festivaalialueella on useita mahdollisuuksia isolle (40-90 neliötä) messuständille. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa tai paikan voi ostaa myös omalle isolle teltalle.

Isoilla paikoilla on helpompi tavoittaa yleisöä, järjestää ohjelmaa ja ne nostetaan voimakkaammin esiin festivaalin viestinnässä. Isommat paikat näkyvät näytteilleasettajan nimellä festivaalialueen kartassa ja paikan ottaja saa logonsa festivaalin yhteistyökumppanilistaukseen verkkosivuille. Osastolla järjestettävä ohjelma nostetaan esille viestinnässä.

Isoja osastoja voi ottaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa tai jälleenmyyntioikeudella esimerkiksi omille jäsenorganisaatioille.

Teemaosastot

Teemalliset telttakokonaisuudet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Teemaosastoille on tarjolla eri kokoisia paikkoja. Teemaosastot nostetaan  voimakkaammin esiin festivaalin viestinnässä.

Open Finland

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita.

Ilmastokylä

Ilmastokylässä järjestöt ja organisaatiot voivat esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa ilmasto-oikeudenmukaisuudesta.

Peruspaikat

Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien torin pienemmät paikat (2×2 ja 2×4), basaari- ja ruokamyyntipaikat sekä enintään 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle. Suuresta kysynnästä johtuen kaikki hakijat eivät aina mahdu mukaan.

Fingon jäsenten peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori sijaitsee festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle saa osallistua vain yksi näytteilleasettaja.

Telttapaikka

Alueella on tarjolla näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi osallistua vain yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta. Myös ruokarekkatoimijat voivat hakea ruokamyyntipaikkaa festivaalilta. Ruokamyyntipaikalle saa osallistua vain yksi ruokamyyjä.

Lue tarkemmat ohjeet ja lisätiedot miten pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Alueella on runsaasti basaarimyyntipaikkoja. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalla saa olla vain yksi basaarimyyjä.

Lisätietoja​​​​ antaa tuotantopäällikkö.