Kuvassa kaksi työntekijää esittelee Maailman kuvalehteä ständin edessä
Kuva: Saara Kivimäki

Näytteilleasettajille

Maailma kylässä -festivaali toteutuu tänä vuonna 29.–30.5.2021 virtuaalifestivaalina. Festivaalin messutapahtuma siirtyy myös verkkoon ja mukaan mahtuvat niin järjestöt, viranomaiset, media, yritykset, basaarimyyjät kuin ruokamyyjätkin. Ilmoittautuminen virtuaalifestivaalin näytteilleasettajaksi on nyt päättynyt.

Virtuaalifestivaali toteutuu verkkoympäristöön rakennettavalla tapahtuma-alustalla, jonne tulee myös näytteilleasettajien messutapahtuma.

Katso esittelymateriaali virtuaalimessujen ständeistä (pdf).

Festivaalin aikana näytteilleasettajat voivat järjestää ohjelmaa omissa somekanavissaan tai verkkosivuillaan ja viestiä yleisölle ohjelmastaan festivaalin virtuaalisen ständin kautta. Aktiivinen rooli festivaaliviikonlopun aikana ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan mukana voi olla esimerkiksi mainostamalla tuotteita, kampanjoita, palveluja tai teemoja.

Kaikki mukana olevat näytteilleasettajat listataan festivaalin verkkosivuille linkkeineen sekä Helsingin Sanomien välissä jaettavaan festivaalilehteen. Virtuaalifestivaalin tapahtuma-alusta, ohjelmat ja näytteilleasettajien ständit ovat avoinna ja katsottavissa festivaaliviikonlopun jälkeen viisi arkipäivää eli perjantaihin 4.6.2021 asti.

Ständille tarvittavat tiedot, kuten tekstit, linkit, videot ja bannerit tulee toimittaa sen kautta tiistaihin 18.5. mennessä.

Mainosmahdollisuudet

Organisaatiot voivat olla mukana festivaalilla hyödyntämällä festivaalin tarjoamia mainosratkaisuja. Helsingin Sanomien liitteenä toteutettava festivaalilehti sekä ohjelmien välissä ajettavat videomainokset tavoittavat yleisöä laajasti.

Festivaalialueen screenimainokset vaihtuvat videomainoksiksi virtuaalifestivaalitoteutuksessa. Screenin mediakortti on vaihdettu videomainosten mediakorttiin ja aineistovaatimuksissa on pieniä eroja aiempaan.

Festivaalilehden mediakortti (pdf)
Videomainosten mediakortti (pdf)

Osallistumisehdot 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan, mainostajan ja yhteistyökumppanin tulee hyväksyä osallistumisehdot sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä. Tutustu vuoden 2021 osallistumisehtoihin (pdf).

Tutustu myös festivaalin tietosuojakäytännöistä kertovaan rekisteriselosteeseen (pdf).