Sir. David Attanborough, vanha mies katsoo kameraan.

David Attenborough: A Life on Our Planet

Lauantai 29.05.2021 13.30-15.00

Ohjelman tuottaa

Ulkoministeriö

David Attenborough: A Life on Our Planet -dokumenttielokuva on voimakas ensikäden raportti ihmiskunnan vaikutuksesta luontoon. Samalla se on kuitenkin toiveikas viesti tuleville sukupolville.

Elokuvassa David Attenborough kertoo elämästään luontodokumentaristina sekä maapallon evoluutiohistoriasta. 94 ikävuotensa aikana hän on vieraillut maapallon jokaisella mantereella, tutustunut planeettamme villiin luontoon ja dokumentoinut elävän maailman ihmeet ja muodot.

Nyt Attenborough palaa merkittäviin hetkiinsä luonnontieteilijänä sekä todistamiinsa järkyttäviin muutoksiin. Tunnettu tv-persoona ja luontodokumenttien legendaarinen ääni suree koskemattoman luonnon katoamista, mutta tarjoaa myös vision tulevaisuudesta.

Elokuvan jälkeen WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder, Suomen ympäristökeskuksen johtaja professori Eeva Furman ja ilmastosuurlähettiläs Jan Wahlberg keskustelevat, miten Suomi voi vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Keskustelun tuottaa ulkoministeriö.

Elokuva on katsottavissa 4.6.2021 asti tai siihen asti, kunnes 500 katsojan maksimimäärä täyttyy. Elokuvan voi katsoa festivaalin Cinema-lavalla. Katsominen vaatii tekijänoikeussyistä erillisen kirjautumisen.

Iso-Britannia, 2020
Alastair Fothergill, Jonnie Hughes, Keith Scholey
Kieli: englanti
Tekstitykset: englanti, suomi
Suositusikäraja: 7+
Kesto: 1 h 23 min

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.