Kuvituskuva. Naiset pellolla.
Bartosz Hadyniak iStockphoto

FingoTalks: Ruoka vaarassa!

    Keskustelu Ilmastonmuutos Kestävä kehitys
Sunnuntai 26.5.2019 14:05 – 14:45 Taiga-lava, Kansallisteatterin Lavaklubi

Miten Suomessa syömämme riisi tai kvinoa näkyvät kehittyvien maiden arjessa? Miten voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa siihen, että tulevaisuudessa ruoka riittäisi aivan kaikille? 
 
Ilmastonmuutos ja väestönkasvu haastavat maailman ruokaturvaa. Kestävästä ruuasta ja suomalaisten ja suomalaisten yritysten vaikutusmahdollisuuksista ruokaturvaan ovat keskustelemassa asiantuntijat Solidaarisuudesta, Eetistä ja BIOS-tutkimusyksiköstä. Keskustelun vetää Ruokamysteerit-kirjan kirjoittanut Mari Koistinen

Panelistit ovat: 

Jenna Kettunen, kestävän toimeentulon ja yritysyhteistyön asiantuntija, Solidaarisuus 
Ville Lähde, ympäristöfilosofian ja -politiikan tutkija, BIOS-tutkimusyksikkö 
Maija Lumme, vaikuttamistyön koordinaattori, Eettisen kaupan puolesta.

Tuottaja:
Fingo

Ohjelmassa myös

Pääyhteistyökumppanit 2019