Pirkka-Pekka Petelius metsässä.
Kuva: Kerttu Penttilä

Keynote Pirkka-Pekka Petelius: Kestävä tulevaisuus

Lauantai 29.05.2021 18.00-18.20

Ohjelman tuottaa

Fingo

Pirkka-Pekka Petelius on suomalaisten hyvin tuntema pitkän linjan näyttelijä, kulttuuritoimija, ympäristöaktivisti ja kansanedustaja, joka toimii muun muassa eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtajana. Keynote-puheenvuorossaan Petelius paneutuu kestävän tulevaisuuden teemoihin elämänsä monista rooleista käsin. Miltä näyttää kestävä tulevaisuus kulttuurin, aktivismin ja politiikan näkökulmista?

Petelius tunnetaan erityisesti menestyneistä sketsisarjoistaan, mutta myös vakavammista rooleistaan elokuvissa, televisiossa ja teatterissa. Lisäksi hän on tehnyt uraa laulajana ja ohjaajana ja erityisesti luontoaiheisten tv- ja radio-ohjelmien tekijänä. Kansanedustajana Petelius on toiminut vuodesta 2019 lähtien.

Ohjelma on nähtävissä festivaaliviikonlopun jälkeen myös 31.5.–4.6.2021 festivaalialustalla. Alustalle kirjauduttuasi valitse striimi-ikkunasta haluamasi ohjelmanumero klikkaamalla striimin alalaidassa näkyviä pieniä sinisiä ympyröitä. Katsoaksesi eri lavaa tai ohjelmaa toiselta päivältä, valitse lava ja päivä Stages-valikosta.

Lisää samankaltaisia