Maailma kylässä ruokatarjontaa
Sami Sorasalmi

Maailma kylässä 20 vuotta: Helsinki-Cotonou Ensemble & ystävät

    Musiikki & klubit Afro Hip Hop / Rap Jazz / Soul Pop
Lauantai 25.5.2019 12:30 – 13:40 Savanni-lava, Kaisaniemen puisto

Maailma kylässä -festivaali juhlii 20. tapahtumavuottaan Suomen eturivin artistien tähdittämällä juhlakonsertilla. Aiempien festivaalien suosikeista ja tuoreista nimistä koottu spektaakkeli siivittää vaikuttavalle nostalgiatripille muistojen pariin ja suuntaa katseen tulevaisuuteen. 

Konserttia isännöi kitaristi Janne Halosen ja beniniläisen lyömäsoittaja-laulaja Noël Saïzonoun johdolla afrobeat- ja funk-yhtye Helsinki-Cotonou Ensemble (FIN/BEN). Festivaalin konkareista päälavalle nousevat lukuisia palkintoja ja platinalevyjä niittänyt Paleface yhdessä yhdysvaltalaisräppäri Matren kanssa, Kaihon karavaanin karismaattinen keulahahmo Tuure Kilpeläinen, sekä mittavan historian omaava sekakuoro Koiton Laulu. 

Uutta Maailma kylässä -polvea edustavat monipuolinen säveltäjä, muusikko ja laulaja Anna-Mari Kähärä, Youtubesta tuttu mediapersoona ja räppäri Seksikäs Suklaa ja dancehall-artisti ja tuottaja VG+. Kattausta täydentää viime vuoden rapilmiöksi nousseessa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-kollektiivissa vaikuttava Yeboyah. 

Tuottaja:
Fingo

Ohjelmassa myös

Pääyhteistyökumppanit 2019