Madalitso Bandin jäsenet, 2 nuorta miestä, hiekkatiellä soittimien kanssa värikkäissä vaatteissa.
Kuva: Satellite Entertainment Lilongwe

Madalitso Band (MWI)

Lauantai 29.05.2021 15.45-16.25

Ohjelman tuottaa

Fingo

”Miksi ostaisimme soittimia, kun voimme tehdä omamme, ja saada aikaan juuri sen äänen, jonka haluamme”, summaa malawilainen Madalitso Band, jonka tarina alkoi katusoitosta ja jatkuu maailman suurimmilla festivaaleilla.

Perinteistä malawilaista musiikkia soittavan Madalitson musiikki tempaa mukaansa. Varta vasten Maailma kylässä -festivaalille tuotettava keikka kuvataan Malawin kaduilla, missä duon rytmit ja iloinen tunnelma pääsevät oikeuksiinsa.

Madalitso Bandin ura käynnistyi vuonna 2009, kun paikallinen tuottaja kuuli heidän soittavan ostoskeskuksen ulkopuolella Malawin pääkaupungissa Lilongwessa. Kaksikko päätyi nopeasti katusoittajista maailmankiertueelle ja heidät on nähty muun muassa Tanskan Roskilde-festivaalilla. Madalitson musiikki on aitoa ja autenttista katusoittoa, joka saa tunnelman kattoon.

Keikan yhteydessä kuullaan yhtyeen haastattelu.

Ohjelma on nähtävissä festivaaliviikonlopun jälkeen myös 31.5.–4.6.2021 festivaalialustalla. Voit alustalle kirjauduttuasi hypätä striimi-ikkunassa haluamaasi ohjelmanumeroon klikkaamalla striimin alalaidassa näkyviä pieniä sinisiä ympyröitä. Katsoaksesi eri lavaa tai ohjelmaa toiselta päivältä, valitse lava ja päivä Stages-valikosta.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisää samankaltaisia