muuan mies bändikuva
Jeremias Nieminen

Muuan Mies
(FIN)

    Musiikki Folk Pop
Lauantai 26.5.2018 13:15 – 14:00 Mekong-lava, Rautatientori

Muuan Mies on mustaa rytmimusiikkia, sielukasta popia, rillumareita ja iskelmällistä retrosointia yhdistelevä yhtye. Keski-Suomen Massive Attackina tituleeratun yhtyeen kappaleet vaihtelevat ruoanlaitosta ja liikakalastuksesta rakkauselämän tragikoomisiin kuvauksiin. Sanoituksissa kaikuvat sekä arjen riemu ja tuska, ja niistä voi löytää viittauksia niin buddhalaisuudesta kuin maailmanlopustakin.

Muuan Miehen kokoonpanoon kuuluu nimekkäitä kotimaisen vaihtoehtomusiikin suuria nimiä, kuten kitaristi Lauri Sintonen, basisti Mikko Leinonen, kosketinsoittaja Risto Ylihärsilä sekä rumpali Arwi Lind. Yhtyeen laulusolisti ja historian tohtori Ismo Puhakka työskentelee päivisin betonimiehenä ja pyhittää iltaisin aikansa musiikille ja lastenkirjojen kirjoittamiselle.

Muuan Miehen neljäs albumi Elämmekö unessa? julkaistiin maaliskuussa. Levy sisältää kappaleet Rude boy, Sydän sydän sydän sekä Äitiperuna. Muuan Miehen biisit ovat parhaimmillaan keikoilla, joissa ne kutsuvat niin hipsterit kuin duunaritkin tanssimaan ja nauttimaan.

Tuottaja:
Kepa

Ohjelmassa myös

Pääyhteistyökumppanit 2019