Joukko lapsia päällään Planin paidat.

Pelissä tulevaisuus

Sunnuntai 30.05.2021 18.10-18.40

Ohjelman tuottaa

Plan

Nyt on pelissä tulevaisuus! Toisessa joukkueessa aktivisti Fatima Verwijnen ja kansanedustaja Joakim Strand (r.), toisessa nuorten ilmastodelegaatti Emma Sairanen ja kansanedustaja Ruut Sjöblom (kok.). Kumpi joukkue rakentaa voittavan tulevaisuuden?

Planin lastenhallitus on kerännyt satojen nuorten näkemyksiä hyvän tulevaisuuden edellytyksistä. Nyt nämä nuorten näkemykset laitetaan peliin. Peli pohjautuu tietokilpailuun, jossa kysymykseen oikein vastannut joukkue saa hakea pankista yhden tulevaisuuden rakennuspalikan. Pelaajat rakentavat voittamistaan suurista, fyysisistä palikoista oman tulevaisuuden rakennelmansa ja lopuksi valitaan voittaja.

Tilaisuuden juontavat Planin lastenhallituksen jäsenet. Tervetuloa seuraamaan, mistä palikoista koostuu voittava tulevaisuus.

Ohjelma on katsottavissa festivaaliviikonlopun esitysajan jälkeen myös 31.5.–4.6.2021.

Emma Sairanen

Emma Sairanen edustaa nuoria ilmastokeskustelussa nuorisoalan kattojärjestön Allianssi ry:n Nuorten ilmastodelegaattina ja Luonto-Liiton ilmastoryhmässä. Sairanen on toiminut ilmastonmuutoksen ja biodiversiteettikysymysten kanssa myös kansainvälisesti edustamalla suomalaisia globaalissa nuorten Mock COP26 ilmastohuippukokouksessa.

Fatima Verwijnen

Fatima Verwijnen on aktivisti, jonka antirasistisella ja feministisellä sisällöllä on tuhansia seuraajia @fatimointi ja @buuuuugi -sometileillä.

Joakim Strand

Joakim Strand on RKP:n toisen kauden kansanedustaja ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja.

Ruut Sjöblom

Ruut Sjöblom on kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja, teologi ja perheyrittäjä.

Lisää samankaltaisia