Kuviss muusikkoja lavalla laulamassa ja soittamassa, keskellä Ricky Kej

Ricky Kej – Virtual Concert for the Planet (IND, ZAF, USA)

Sunnuntai 30.05.2021 14.15-14.45

Ohjelman tuottaa

Fingo

Kansainvälisesti arvostettu intialainen muusikko, säveltäjä ja ympäristönsuojelija Ricky Kej ja joukko tunnettuja muusikoita toteuttavat Maailma kylässä -festivaalille ainutlaatuisen virtuaalikeikkaspektaakkelin. Lukuisista paikoista eri puolilta maailmaa kuvattavassa konsertissa esiintyy Kejn lisäksi Grammy-voittaja Wouter Kellerman, Grammy-ehdokas Lonnie Park, useisiin elokuviin musiikkia tuottanut laulaja IP Singh, huilisti Varijashree Venugopal, viulisti Manoj George ja perkussionisti Arun Kumar.

Pop- ja new age -musiikkia yhdistelevä Ricky Kej on omistanut elämänsä ja musiikkinsa ympäristötietoisuuden lisäämiselle. 16 kansainvälisesti julkaistua studioalbumia tehnyt Kej on tunnettu sävellyksistään neljään elokuvaan ja yli 3 500 mainokseen. Kej on voittanut lukuisia kansainvälisiä musiikkipalkintoja ja saanut useita tunnustuksia musiikillisista ja humanitaarisista saavutuksistaan merkittäviltä tahoilta kuten YK:lta ja Kanadan parlamentin alahuoneelta.

Intian pääministeri Narendra Modi ja Ranskan presidentti Francois Hollande julkistivat Kej’n säveltämän ja tuottaman Shanti Samsara -albumin Pariisin ilmastokokouksessa. Vuonna 2015 Kej voitti yhdessä eteläafrikkalaisen huilisti Woulter Kellermanin kanssa parhaan new age -albumin Grammy-palkinnon albumilla Winds of Samsara.

Festivaalin puhelavalla kuullaan myös Ricky Kej’n keynote-puhe musiikin sosiaalisesta vaikuttavuudesta.

Ohjelma on nähtävissä festivaaliviikonlopun jälkeen myös 31.5.–4.6.2021.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Lisää samankaltaisia