Shkoon lavalla. Artistien selkäpuolet ja suuri joukko yleisö lavan edessä.

Shkoon (GER/SYR)

Lauantai 29.05.2021 20.00-21.00

Ohjelman tuottaa

Fingo

Elektronista deep housea, downtempoa ja dubia soittava saksalais-syyrialainen Shkoon yhdistää vaikutteita arabialaisesta ja länsimaisesta musiikkikulttuurista. Vuonna 2019 julkaistulla debyyttialbumillaan yhtye haluaa välittää sanomaa kulttuurien monimuotoisuudesta ja madaltaa kulttuurien rajoja.

Yhtyeen laulaja Ameen saapui Saksaan Syyrian sodan seurauksena. Hän tapasi sattumalta yhtyeen pianisti-tuottaja Thorbenin Hampurissa vuonna 2015. Spontaanin jamittelun seurauksena syntyi Shkoon-projekti ja pian käynnistyi myös keikkailu ympäri maailmaa. Yhtyeen musiikki on viehättänyt yleisöä useiden vuosien ajan ja tuonut yhteen eri taustoista ja uskonnoista olevia ihmisiä.

Ohjelma on nähtävissä festivaaliviikonlopun jälkeen myös 31.5.–4.6.2021 festivaalialustalla. Voit alustalle kirjauduttuasi hypätä striimi-ikkunassa haluamaasi ohjelmanumeroon klikkaamalla striimin alalaidassa näkyviä pieniä sinisiä ympyröitä. Katsoaksesi eri lavaa tai ohjelmaa toiselta päivältä, valitse lava ja päivä Stages-valikosta.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisää samankaltaisia