Prinsessa, robotti ja pieni poika silinterihatussa tanssivat.
Kuva: Johanna Repo

Skidit Disko World Tour

Sunnuntai 30.05.2021 11.00-11.45

Ohjelman tuottaa

Fingo

Kaikki yhdessä! Skidit Disko World Tour vie visuaaliselle musamatkalle, missä ikinä oletkin. Kutsumme sinut mukaan, koska juuri sinussa on voimaa muuttaa asioita ja viedä meitä kohti parempaa maailmaa. Tanssitaan hetki yhdessä, toisia kunnioittaen, ystävyydessä. Annetaan musiikin yhdistää meidät kotiolkkarissa, lähipuistossa tai koululuokassa.

Luurit korville ja kanava auki tai kaiutin kainaloon ja lähipuistoon. Mukana on piirrettyä tarinaa, hassuja hahmoja, tanssinopetusta ja tietysti DJ Orkidean musamaailmaa. MC Aino liekittää ja leikittää, VJ Vixen taiteilee ja kaikin puolin kreisi meininki on taattu. Tuu messiin – peace, love, unity and respect!

Ohjelma on nähtävissä festivaaliviikonlopun jälkeen myös 31.5.–4.6.2021.

“Liputamme leikkisän elämän puolesta, uskomme arkiseen hassutteluun ja lumottuihin leikkihetkiin. Seikkailu voi alkaa minä hetkenä hyvänsä. On irrottauduttava maasta, lastenhuoneen lattialta, siirryttävä tähtiin, taivaankannelle. Se, joka tällaiselle matkalle uskaltautuu, ymmärtää, että jokaisella lapsella on oma taiteellinen näkemistapansa ja myös oikeus siihen.”

Aino Heikkinen ja Sanna Mander, Skidit-kollektiivi