Maapallo, sydän ja lehtiä.

Vuoden maailmanparantaja 2021

Lauantai 29.05.2021 20.30-20.50

Ohjelman tuottaa

Fingo

Vuoden maailmanparantaja -palkinto nostaa esiin reilumman ja kestävämmän tulevaisuuden eteen tehtävää työtä. Palkittava voi olla niin maailmanparannustyössä ansioitunut henkilö, kehitysyhteistyötä tekevä järjestö, ilmastonmuutosta vastustava liike kuin vastuullisuuteen panostava yritys, kunhan sen toiminta on ollut epäitsekästä ja aktiivisesti maailmaa parantavaa. Ehdokkaita voi nimetä kuka tahansa ja palkinto on 1 000 euroa.

Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat presidentti Tarja Halonen, kirjalija ja kansalaisaktivisti Jaana Airaksinen, rap-artisti Yeboyah sekä toimittajat Heikki Aittokoski ja Wali Hashi. Tuomariston puheenjohtajana toimii Maailman Kuvalehden päätoimittaja Anni Valtonen.

Maailma kylässä -festivaalia järjestävä Fingo jakaa Vuoden maailmanparantaja -palkinnon historiallisesti ensimmäistä kertaa.

Ehdokkaita voi nimetä 16. toukokuuta saakka. Palkittavan tahon toiminnan on tullut tapahtua 1.5.2020 ja 30.4.2021 välisenä aikana. Tuomariston valitsema kolmen kärki julkistetaan toukokuun puolivälissä.

Ehdota vuoden maailmanparantajaa tällä verkkolomakkeella.

Ohjelma on katsottavissa festivaaliviikonlopun esitysajan jälkeen myös 31.5.–4.6.2021.

Lisää samankaltaisia