Maailma kylässä 2018 Raikastamo
Kuva: Saara Kivimäki

Ehdota ohjelmaa festivaalille

Vuoden 2019 Maailma kylässä -festivaali viettää 20. juhlavuotta teemanaan ilmastonmuutos. Tapahtuma järjestetään 25.-26.5. Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä. Tule mukaan toteuttamaan ohjelmaa kanssamme!

Järjestöt ja muut organisaatiot osallistuvat festivaaliohjelman toteuttamiseen esimerkiksi tuomalla festivaalille kansainvälisiä puhujia, järjestämällä ajankohtaisia globaalikeskusteluja tai tuottamalla näytteilyitä, konsertteja tai lastenohjelmaa.

Asiaohjelmayhteistyöstä kiinnostuneet tahot voivat tuottaa festivaalille keskusteluja ja siten nostaa teemojaan ja sisältöjään laajemman yleisön tietoisuuteen. Kulttuuriohjelmatuottajat voivat tuoda festivaalille esimerkiksi musiikkiohjelmaa, lastenohjelmaa, työpajoja tai näyttelyitä.

Festivaali tarjoaa ohjelmalle esitystekniikan ja -puitteet sekä näkyvyyden tapahtuman viestinnässä.

Otamme vastaan erilaisia konserttiehdotuksia 30.11. asti.  

Asiaohjelmaa, kuten keskusteluja, haastatteluja ja dokumentteja, työpajoja sekä lastenohjelmaa ja muuta kulttuuriohjelmaa ja näyttelyitä, voi ehdottaa 14.1.2019 saakka.  

Ohjelmavalinnoissa painotetaan ehdotusten sopivuutta vuoden teemaan sekä ajankohtaisuutta.

Asiaohjelmatuottajille järjestetään lisäksi sparrausaamiainen 19.11. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.  

Tutustu tarkempiin ohjeisiin ja täytä sähköinen kulttuuri- tai asiaohjelmalomake ohjelmayhteistyö-sivulla.

Kulttuuriohjelmalomake
Asiaohjelmalomake

Pääyhteistyökumppanit 2019