Festaritunnelmia, Kuvaaja: Kristiina Eronen
Kuva: Kristiina Eronen

Festivaali hakee viestintäharjoittelijaa kevääksi

Kepa ry hakee viestintäavustajaa työharjoitteluun Maailma kylässä -festivaalille 10.1.-5.7.2019.

Maailma kylässä -festivaalin tuotantotiimi hakee viestintäavustajaa palkalliseen, kokopäiväiseen työharjoitteluun. Harjoittelu tulee suorittaa osana opintoja.

Viestintäavustajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto sekä mediatiedotuksessa, festivaalilehden tuotannossa ja markkinointiviestinnässä avustaminen.  

Viestintäavustajalta vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Hakijalta toivotaan kokemusta viestinnän tehtävistä, toimittajatyöstä sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusteiden tuntemusta.

Tehtävässä menestymiseen auttavat julkaisujärjestelmien tuntemus, kokemus ja ymmärrys sosiaalisen median käytöstä, hyvä englannin kielen taito ja aiempi osallistuminen tapahtumatuotantoon. Myös hyvät sosiaaliset taidot, paineensietokyky sekä ymmärrys isojen kokonaisuuksien hallinnasta ovat omiaan auttamaan tehtävien hoitamisessa.

Toivomme hakemuksia tiistaihin 13.11.2018 mennessä sähköpostilla info@maailmakylassa.fi. Vapaamuotoisen hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kaksi lyhyttä tekstinäytettä.

Haastattelut pidetään alustavan suunnitelman mukaan torstaina 22.11.


Lisätiedot

Lisätietoa harjoittelusta antaa festivaalin viestintä- ja varainhankintapäällikkö Taija Lähdetie, taija.lahdetie@kepa.fi tai 050 317 6698.