Festivaalitunnelmia

Ilmoittaudu mukaan asiaohjelmatuottajien sparrausaamiaiselle

Haluatko tuottaa asiaohjelmaa Maailma kylässä -festivaalille? Järjestämme asiaohjelmatuotannosta kiinnostuneille organisaatioille yhteisen aamiaistilaisuuden, jossa sparrataan ohjelmanumeron tuottamiseen liittyvissä asioissa ja pallotellaan yhdessä ideoita. 

Vuoden 2019 festivaalin pääteemana on ilmastonmuutos. Haemme inspiroivia, mielenkiintoisia ja asiantuntevia keskusteluja, haastatteluja ja dokumenttiohjelmistoa, jotka käsittelevät ilmastonmuutosta helposti lähestyttävällä ja oivaltavalla tavalla.

Sparrausaamiainen järjestetään maanantaina 19.11.2018 kello 9–11 Kepan toimistolla osoitteessa Elimäenkatu 25–27, 6. kerros, Helsinki.

Tilaisuudessa kuullaan Kepan ilmastoasiantuntija Hanna Ahon alustus ja sen vetää Maailma kylässä -festivaalin ohjelmapäällikkö Johanna Eurakoski. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuteen voi ilmoittautua mukaan sähköisellä lomakkeella perjantaihin 16.11. mennessä. Tilaisuus on suunnattu järjestöjen ja organisaatioiden edustajille. 

Otamme vastaan asiaohjelmaehdotuksia asiaohjelmalomakkeen kautta 14.1.2019 asti. Lue lisää ohjelmaehdotuksista ohjelmayhteistyö-sivulta.