Whim Maailma kylässä -festivaalilla 2019
Tanja Ryhänen

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi alkaa

Kevään 2020 Maailma kylässä -festivaalin isoille näytteilleasettajapaikoille ja teemaosastoille ilmoittautuminen alkaa marraskuun aikana. 

Isommilla paikoilla on mahdollista toteuttaa vaikuttavampia osastokokonaisuuksia, toimintaa, näyttelyitä ja aktiviteetteja, jotka jäävät paremmin kävijöiden mieleen. Isot paikat ja teemaosastot saavat myös tavallista enemmän näkyvyyttä festivaalin viestinnässä.  

Teemaosastolle yhdessä muiden vastaavien toimijoiden kanssa 

Rautatientorin kolme teemakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä yhdessä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa.  

Vuoden 2020 teemaosastoista Open Finland -osastolla tavoittaa erityisesti uusia suomalaisia. Osastolla voi esitellä suomalaiseen yhteiskuntaan liittyviä palveluita ja mahdollisuuksia sekä viranomais-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita.  

Ilmastokylä tarjoaa järjestöille ja muille toimijoille mahdollisuuden esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa ilmasto-oikeudenmukaisuudesta.  

Vuoden 2020 uusi lanseeraus, Innovaatiokylä, puolestaan esittelee kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan.  

Tutustu hinnastoon ja osallistumisehtoihin etukäteen 

Ennen ilmoittautumista katso näytteilleasettajapaikkojen hinnat ja tutustu näytteilleasettajan osallistumisehtoihin

Isompien paikkojen ilmoittautuminen alkaa marraskuun aikana. Peruspaikoille ilmoittautuminen alkaa 2.12. Kaikkien ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020. Seuraa ilmoittautumisen avautumista festivaalin verkkosivuilla ja Facebookissa

Lisätiedot  

Laura Valoma 
Tuotantopäällikkö 
laura.valoma@fingo.fi 
+358 50 317 6709 

Pääyhteistyökumppanit 2019