Maailma kylässä -yleisöä
Vilja Keskimäki

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on alkanut

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2019 festivaalille alkaa marraskuussa. Varaa paikkasi Suomen suurimmasta järjestöalan tapahtumasta ajoissa, sillä paikkoja on tarjolla vain rajallinen määrä. Maailma kylässä -festivaalia on vuosittain toteuttamassa yli 400 erilaista näytteilleasettajaa.

Vuoden 2019 Maailma kylässä -festivaali järjestetään 25.-26.5. teemanaan ilmastonmuutos. Samalla vietetään 20. tapahtumavuotta. Tapahtuma on Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla.

Isojen osastopaikkojen sekä teemaosastojen varaus on alkanut 1.11. ja pienempien peruspaikkojen ja ruokamyyjien haku alkaa 3.12.2018. 

Isoja osastopaikkoja on tarjolla Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Kolme laajempaa teemaosastoa taas nousevat Rautatientorille ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa kohdennettua yleisöä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa.

Open Finland -teemaosastolla toimijat voivat tavoittaa erityisesti uusia suomalaisia. Ilmastokylässä järjestöt ja organisaatiot voivat esitellä konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Maailmanmatkaajat-kokonaisuus taas on tarkoitettu vastuullista matkailua ja turismia edistäville tahoille. 

Teemaosastot ja isot osastot nostetaan voimakkaammin esiin festivaalin viestinnässä.

Peruspaikkoja taas ovat Mahdollisuuksien tori -teltan pienet paikat, basaari- ja ruokamyyntipaikat sekä osa Kaisaniemen puiston muista paikoista. Peruspaikkoja on tarjolla valitettavasti vain rajoitettu määrä. Näytteilleasettajiksi hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan 20.3. mennessä.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi päättyy 17.2.2019.

Lue lisää näytteilleasettajat-sivulta

Tutustu hinnastoon 2019

Ilmoittaudu näyttilleasettajaksi

Pääyhteistyökumppanit 2019