Kuvassa ihmisiä Maailma kylässä -festivaalialueella
Kuva: Camilla Hanhirova

Yhteistyö

Maailma kylässä -festivaali kokoaan vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä. Yhteistyökumppanina voit olla näkyvästi mukana kanssamme toimimassa oikeudenmukaisen maailman puolesta.

Festivaali tarjoaa järjestöille ja muille organisaatioille tilaisuuden esitellä omaa toimintaansa ja tuoda itselle tärkeitä aiheita keskusteluun. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat viikonlopun aikana tuhansia globaalista yhteisvastuusta, monikulttuurisuudesta, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.  

Organisaatiot hyötyvät kumppanuudesta monin tavoin:

  • Järjestöille tapahtuma on mainio paikka esimerkiksi hankkia uusia jäseniä ja vapaaehtoisia tai vaikkapa kartuttaa omarahoitusta.
  • Viranomaiset ja muut organisaatiot pääsevät festivaalilla lähelle kansalaisia ja myös sellaisia kohderyhmiä, joita voi olla muuten vaikea tavoittaa.
  • Yrityksille festivaali tarjoaa tilaisuuden kertoa omasta vastuullisuudesta ja vahvistaa imagoa yhteiskunnallisena toimijana.
  • Mediakumppaneilla on erinomainen mahdollisuus tavoittaa kymmeniä tuhansia aktiivisia kansalaisia tapahtumassa sekä siihen liittyvässä viestinnässä.
  • Festivaali on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden areena, jossa kaikki haluavat olla mukana!

Miten osallistua?

Tarjolla on useita osallistumistapoja. Näytteilleasettajana voit esitellä organisaatiosi toimintaa kävijöille joko peruspaikalla, isolla ja näyttävällä osastolla tai varaamalla paikan sopivasta teemateltasta.

Mainostilaa voi hankkia festivaalilehdestä (pdf), joka tavoittaa yli satatuhatta kotitaloutta pääkaupunkiseudulla toukokuussa. Näkyvyyttä on tarjolla myös festivaalialueen jättiscreeneille (pdf) viikonlopun ajan.

Erilaisia näytteilleasettaja- ja näkyvyyspaketteja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.

Tapahtumaan voi sekä ehdottaa että tuottaa kulttuuri- ja asiaohjelmaa. Lisää tietoa vaihtoehtoista löytyy ohjelmayhteistyö-sivulla.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset

Festivaalin kävijöistä ja näytteilleasettajista saadaan vuosittain tuoretta tietoa ammattikorkeakouluopiskelijoiden sekä festivaaliorganisaation toteuttamista tutkimuksista. Keväällä 2019 tutkimukset toteutettiin Humak- ja Arcada-ammattikoulujen opiskelijoiden toimesta. Tutkimuksien tarjoamasta tiedosta on hyötyä, kun suunnittelet oman organisaatiosi osallistumista festivaalille.

Tutustu kevään 2019 tutkimuksiin:

Lisätietoja

Katso yhteystiedoista festivaaliorganisaation tiedot.