Asiaohjelmapaneeli lavalla
Kuva: Saara Kivimäki

Ohjelmayhteistyö

Emme vastaanota ohjelmaehdotuksia vuoden 2020 festivaalille 18.1. jälkeen. Haku katutaidepisteen esiintyjäksi avautuu maaliskuussa, joten sitä kautta ehtii vielä mukaan.

Asiaohjelmayhteistyö

Asiaohjelmaehdotuksia vuodelle 2020 ei oteta enää vastaan. 

Valittuihin tahoihin ollaan yhteydessä 15. tammikuuta 2020 mennessä.

Elokuvat ja dokumentit

Festivaaliviikonlopun aikana yhteiskunnallisten elokuvien ja dokumenttien näyttämönä toimii Kyläkino. Näytösten yhteydessä kuullaan aiheeseen liittyviä keskusteluja ja haastatteluja. Elokuvia ei voi ehdottaa enää 18.1. jälkeen. Olemme valittuihin tahoihin yhteydessä 7.2.2020 mennessä.

Kulttuuriohjelmayhteistyö

Kulttuuriohjelmatuottajat voivat tuoda festivaalille esimerkiksi lastenohjelmaa, työpajoja tai näyttelyitä.

Tuottajan tulee olla mukana artistin kanssa käytävissä neuvotteluissa tai avata neuvottelut artistin ja festivaalin kanssa. Tuottaja vastaa ensisijaisesti ohjelmanumeron aiheuttamista kuluista, kuten artistin matkoista, majoituksesta ja palkkioista, mutta tietyissä tapauksissa myös festivaali voi osallistua ohjelmanumeron kustannuksiin.

Kulttuuriohjelmatuottajan käytettävissä ovat festivaalin laaja-alaiset viestintäkanavat, joissa tuodaan esille ohjelmatarjontaa sekä ohjelmaa tuottavia tahoja.

Emme vastaanota enää kulttuuriohjelmaehdotuksia vuoden 2020 festivaalille. Olemme valittuihin tahoihin yhteydessä 7.2.2020 mennessä. Huomioithan, ettemme valitettavasti vastaa yksittäisiin kyselyihin ohjelmavalintoihin liittyen.  

Konsertit

Konserttiehdotuksia vuodelle 2020 ei oteta enää vastaan.