yhteistyötahoille
Leif Laaksonen

Yhteistyötahoille

Maailma kylässä -festivaali kokosi vuonna 2018 kaikkiaan noin 80 000 kävijää Kaisaniemen puistoon ja Rautatientorille. Yhteistyökumppanina olet näkyvästi mukana kanssamme toimimassa oikeudenmukaisen maailman puolesta.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2019 festivaalille on alkanut. Ilmoittaudu täällä.

Isojen paikkojen ja teemaosastojen varaus alkaa 1.11. ja peruspaikkojen 4.12.

Yhteistyökumppanuuksista lisätietoja antaa viestintä- ja varainhankintapäällikkö.

Festivaali tarjoaa järjestöille ja muille organisaatioille tilaisuuden esitellä omaa toimintaa ja tuoda itselle tärkeitä aiheita keskusteluun. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat viikonlopun aikana tuhansia globaalista yhteisvastuusta, monikulttuurisuudesta, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.  

Organisaatiot hyötyvät kumppanuudesta monin tavoin:

  • Järjestöille tapahtuma on mainio paikka esimerkiksi hankkia uusia jäseniä ja vapaaehtoisia tai vaikkapa kartuttaa omarahoitusta.

  • Viranomaiset ja muut organisaatiot pääsevät festivaalilla lähelle kansalaisia ja myös sellaisia kohderyhmiä, joita voi olla muuten vaikea tavoittaa.

  • Yrityksille festivaali tarjoaa tilaisuuden kertoa omasta vastuullisuudesta ja vahvistaa imagoa yhteiskunnallisena toimijana.

Miten osallistua?

Tarjolla on useita osallistumistapoja. Näytteilleasettajana voit esitellä organisaatiosi toimintaa kävijöille joko peruspaikalla, isolla ja näyttävällä osastolla tai varaamalla paikan sopivasta teemateltasta Rautatientorilta. Voit myös tulla mukaan järjestämään keskustelu- tai kulttuuriohjelmaa.

Mainostilaa voi hankkia festivaalilehdestä, joka tavoittaa toukokuussa kymmeniätuhansia ihmisiä ympäri pääkaupunkiseutua. Näkyvyyttä on tarjolla myös festivaalialueen jättiscreeneille viikonlopun ajan. Erilaisia yhteistyöpaketteja on mahdollisuus räätälöidä toiveiden mukaan.

Tapahtumaan voi sekä ehdottaa että tuottaa kulttuuri- ja asiaohjelmaa. Lisää tietoa vaihtoehtoista löytyy ohjelmayhteistyö-sivulla.

Festivaali järjestää pitkin vuotta ideapajoja ja infotilaisuuksia, joissa on tilaisuus vaihtaa ajatuksia, verkostoitua ja suunnitella tulevaa yhdessä muiden kanssa.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset

Maailma kylässä -festivaalin kävijöistä ja näytteilleasettajista saadaan vuosittain tuoretta tietoa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden sekä festivaaliorganisaation toteuttamista tutkimuksista. Tutkimuksien tarjoamasta tiedosta on hyötyä, kun suunnittelet oman organisaatiosi osallistumista festivaalille.

Tutustu kevään 2018 tutkimuksiin:

Yhteistyökumppanuus

Maailma kylässä -festivaali tekee myös monipuolista yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Tarjoamme räätälöityjä näkyyvysvaihtoehtoja järjestöille, viranomaistahoille ja yrityksille. Vuoden 2018 pääpartnerimme olivat ulkoministeriö, Euroopan unioni, Eko Lumme, Ben & Jerry's ja Maailman Kuvalehti.

Lisätietoja yhteistyökumppanuuksista antaa viestintä- ja varainhankintapäällikkö.

Lisätietoja

Haluatko mukaan? Katso yhteystiedoista, kehen voit olla yhteydessä.

Ulkoministeriön logo
Euroopan unioni logo
Ben & Jerry's logo
Lumme energia
Maailman kuvalehti logo