yhteistyötahoille
Leif Laaksonen

Yhteistyötahoille

Maailma kylässä -festivaali kokoaa viikonloppuna noin 80 000 kävijää Kaisaniemen puistoon ja Rautatientorille. Yhteistyökumppanina olet näkyvästi mukana toimimassa oikeudenmukaisen maailman puolesta.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2018 festivaalille on päättynyt. Voit kysellä yksittäisistä vapaista paikoista tuotantopäälliköltä tai festivaaliassistentilta.

Festivaali tarjoaa järjestöille ja muille organisaatioille tilaisuuden esitellä omaa toimintaa ja tuoda itselle tärkeitä aiheita keskusteluun. Yhteistyökumppanit tavoittavat viikonlopun aikana tuhansia globaalista yhteisvastuusta, monikulttuurisuudesta, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.  

Organisaatiot hyötyvät kumppanuudesta monin tavoin:

  • Järjestöille tapahtuma on mainio paikka esimerkiksi hankkia uusia jäseniä ja vapaaehtoisia tai vaikkapa kartuttaa omarahoitusta.

  • Viranomaiset ja muut organisaatiot pääsevät festivaalilla lähelle kansalaisia ja myös sellaisia kohderyhmiä, joita voi olla muuten vaikea tavoittaa.

  • Yrityksille festivaali tarjoaa tilaisuuden kertoa omasta vastuullisuudesta ja vahvistaa imagoa yhteiskunnallisena toimijana.

Tutustu hinnastoon.

Katso festivaalin teaseri.

Festivaalilehden mediakortti.

Festivaalialueen jättinäyttöjen mediakortti.

Miten osallistua?

Tarjolla on useita osallistumistapoja. Näytteilleasettajana voit esitellä organisaatiosi toimintaa kävijöille joko peruspaikalla tai isolla ja näyttävällä osastolla. Voit myös tulla mukaan järjestämään keskustelu- tai kulttuuriohjelmaa.

Mainostilaa voi ostaa festivaalilehdestä, joka tavoittaa toukokuussa kymmeniätuhansia ihmisiä ympäri pääkaupunkiseutua. Näkyvyyttä voi hankkia myös festivaalialueen jättiscreeneille viikonlopun ajaksi. Erilaisia yhteistyöpaketteja on mahdollisuus räätälöidä toiveiden mukaan.

Festivaali järjestää pitkin vuotta ideapajoja ja infotilaisuuksia, joissa on tilaisuus vaihtaa ajatuksia, verkostoitua ja suunnitella tulevaa yhdessä muiden kanssa.

Haluatko mukaan? Katso yhteystiedoista, kehen olla yhteydessä.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset 2017

Maailma kylässä -festivaalin kävijöistä ja näytteilleasettajista saadaan vuosittain tuoretta tietoa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden opinnäytetöissä. Tutkimuksista on runsaasti hyötyä, kun suunnittelet oman organisaatiosi osallistumista festivaalille.

Pääpartnerit 2018

Maailma kylässä -festivaalin vuoden 2018 pääpartnerit ovat ulkoministeriö, Euroopan unioni, Eko Lumme, Ben & Jerry's ja Maailman Kuvalehti

Ulkoministeriön logo
Euroopan unioni logo
Ben & Jerry's logo
Lumme energia
Maailman kuvalehti logo