Kuvassa näytteilleasettajapisteitä.
Kuva: Andrea Balogh

Näytteilleasettajille

Ilmoittautuminen vuoden 2020 festivaalin kaikille näytteilleasettajapaikoille on nyt auki.
 

Ilmoittautuminen

Kaikkien näytteilleasettajapaikkojen varaus on alkanut. Ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020.

Suuren kysynnän vuoksi kaikki peruspaikkoja hakevat tahot eivät valitettavasti aina mahdu mukaan.
Mukaan valituille ilmoitetaan valinnoista 20.3. mennessä.

Tutustu tämän sivun tietoihin huolellisesti ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen.

Täytä ilmoittautumislomake!

Hinnasto ja osastopaikat

Tutustu vuoden 2020 hinnastoon (pdf).

Hinnasto (txt) lukulaitteella luettavassa muodossa.

Katso erilaisten osastopaikkojen (pdf) esittely.

Osallistumisehdot näytteilleasettajille 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu näytteilleasettajien osallistumisehtoihin (pdf).

Tutustu myös festivaalin tietosuojakäytännöistä kertovaan rekisteriselosteeseen (pdf).

Isot osastopaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 36–60 m², pois lukien Mahdollisuuksien tori -teltan osastopaikat, jotka ovat kooltaan 30 m² eivätkä sisällä lattiaa.

Esimerkiksi kattojärjestöt tai muut saman tyyppisten järjestöjen kokonaisuudet voivat ottaa yhdessä isomman osastopaikan. Kaisaniemen puistossa on lisäksi tarjolla isoja paikkoja, joille on mahdollista tuoda oma isompi teltta. Isot osastopaikat nostetaan voimakkaammin esiin festivaalin markkinoinnissa.

Tehdyt varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa.

Teemaosastot

Rautatientorilla kolme telttakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa kohdennettua yleisöä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Teematelttoihin on tarjolla eri kokoisia paikkoja. Teemaosastot nostetaan  voimakkaammin esiin festivaalin markkinoinnissa.

Open Finland

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Paikkakoot ovat 3 x 3m ja 3 x 6m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö, jotka valitaan ilmoittautuessa.

Ilmastokylä

Ilmastokylässä järjestöt ja organisaatiot voivat esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa illmasto-oikeudenmukaisuudesta. Paikkakoot ovat 2 x 2m ja 2 x 4m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö, jotka valitaan ilmoittautuessa.

Innovaatiokylä

Innovaatiokylässä esitellään kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan. Miten innovaatioilla parannetaan globaalia yhdenvertaisuutta ja maapallomme tulevaisuutta? Mihin innovaatioita tarvitaan? Paikkakoot ovat 2 x 2m ja 2 x 4m, paikkahintaan sisältyy peruskalusteet sekä sähkö, jotka valitaan ilmoittautuessa.

Tehdyt varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa.

Peruspaikat

Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa.

Ilmoittautuminen peruspaikoille alkaa sähköisellä lomakkeella  2.12.2019 ja päättyy 17.2.2020. Suuresta kysynnästä johtuen kaikki hakijat eivät aina mahdu mukaan. Hyväksytyille näytteilleasettajille lähetetään sähköpostivahvistus paikasta 20.3.2020 mennessä.

Fingon jäsenten peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle ei saa osallistua kuin yksi näytteilleasettaja.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta. Teltapaikalle voi tilata tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ruokarekkatoimijoilla on mahdollisuus hakea ruokapaikkaa festivaalilta.

Ruokamyyntipaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi ruokamyyjä. Lue tarkemmat ohjeet ja lisätiedot miten pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi basaarimyyjä, paikalle voi tilata sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Basaaripaikoille ei tarjota kalusteita.

Lisätietoja​​​​ antaa tuotantopäällikkö.
 

Pääyhteistyökumppanit 2019