näytteilleasettajille
Antti Lustila

Näytteilleasettajille

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2019 festivaalille alkaa vaiheittain 1.11. alkaen

Isoja näytteilleasettaja- ja teemaosastopaikkoja on rajallinen määrä, ja ne myydään varausjärjestyksessä – ole siis nopea! Varaukset 1.11. alkaen.

Suuren kysynnän vuoksi kaikki peruspaikkoja hakevat tahot eivät valitettavasti aina mahdu mukaan. Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa. Peruspaikoille ilmoittautuminen alkaa 3.12. ja päättyy 17.2.

Lisätietoa näytteilleasettajaksi ilmoittautumisesta saat festivaaliassistentilta.

Kysy myös räätälöidyistä kokonaisuuksista festivaalin viestintä- ja varainhankintapäälliköltä.

Tutustu hinnastoon >>

Isot osastopaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 36-60m², pois lukien Mahdollisuuksien tori -teltan osastopaikat, jotka ovat kooltaan 30m² eivätkä sisällä lattiaa. Esimerkiksi kattojärjestöt tai muut saman tyyppisten järjestöjen kokonaisuudet voivat ottaa yhdessä isomman osastopaikan. Kaisaniemen puistossa on lisäksi tarjolla isoja paikkoja, joille on mahdollista tuoda oma isompi teltta. Varaukset 1.11. alkaen, varaukset vahvitetaan kahden viikon kuluessa.

Open Finland -teemaosasto

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Tutustu osastoon.

Ilmastokylä -teemaosasto

Rautatientorille rakennettava ilmastonmuutkseen keskittyvä osastokokonaisuus on tarkoitettu kaikille toimijoille, joiden tavoitteena on edistää ilmastonmuutoksen tavoitteita Suomessa ja kansainvälisesti. Tutustu osastoon.

World Travellers -teemaosasto

Rautatientorilla järjestettävä World Travellers -kokonaisuus keskittyy vastuulliseen matkailuun. Turismin ammattilaiset, matkailualan järjestöt ja muut maailmanmatkailuun keskittyvät tahot ovat tervetulleita edistämään työtään ja palveluitaan. Tutustu osastoon.

Peruspaikat

Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa. Peruspaikoille ilmoittautuminen alkaa 3.12. ja päättyy 17.2. Hyväksytyille näytteilleasettajille lähetetään sähköpostivahvistus peruspaiksta lähetetään 20.3. mennessä.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja. Kepan jäsenjärjestöjen peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta sekä tilaa tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Myös ruokarekkatoimijoilla on mahdollisuus hakea ruokapaikkaa festivaalilta. Ruokamyyntipaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi ruokamyyjä. Lue lisää siitä, miten voit pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi basaarimyyjä, paikalle voi tilata sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumisehdot näytteilleasettajille 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä. Tutustu näytteilleasettajien osallistumisehtoihin.