Juontaja lavalla
Kuva: Nikke Puskala

Media

Tältä sivulta löytyy tietoa festivaalin medialle tarjoamista materiaaleista. Kysy lisää – autamme mielellämme löytämään kiinnostavia juttuaiheita ja haastateltavia henkilöitä monipuolisesta ohjelmistostamme!

Kuvapankki

Pressikuvista löytyvät festivaalin logot ja muu promomateriaali. Kuvia esiintyjistä julkaistaan kevään mittaan ohjelmajulkaisujen yhteydessä.

Myös kevään 2019 kuvapankissa on painolaatuisia tunnelma- ja keikkakuvia viime festivaalilta.

Kuvat ovat median vapaasti käytettävissä. Kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajan nimi sekä Maailma kylässä -festivaali.

Juttuaiheet

Tutustu festivaalin ajankohtaisiin tiedotteisiin ja uutisiin Uutiset-sivulla.

  • Kevään 2020 festivaali järjestetään tuttuun tapaan toukokuun lopussa 23.-24.5. Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Lisäksi festivaaliviikolla on luvassa oheistapahtumia maanantaina 18.5., keskiviikkona 20.5. ja perjantaina 22.5.
  • Vuonna 2020 festivaalin teema on tulevaisuus.
  • Vuoden 2020 festivaalin ohjelman ensimmäisiä julkaisuja on luvassa 26.2. Musiikkiohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan 31.3. ja puheohjelma 9.4.
  • Kansalaisjärjestötoiminta eri muodoissaan on tärkeä osa festivaalia. Tapahtuman toteuttamiseen osallistuu vuosittain noin 300 kansalaisjärjestöä näytteilleasettajina ja ohjelmatuottajina.
  • Festareille saapuu useita erilaisia musiikkityylejä edustavia muusikoita ympäri maailmaa.
  • Kiinnostavia aiheita löytyy myös ajankohtaisista dokumenteista, aluetaideteoksista, taiteilijavierailuista sekä kirjallisuudesta ja kansainvälisestä ruokakulttuurista.
  • Lue lisää taustatietoa festivaalin historiasta.

Lisätiedot ja haastattelut

Nelli Korpi
Viestintä- ja varainhankintapäällikkö
nelli.korpi@fingo.fi
+358 50 317 6698